ρόλος hebei feixiang που διαμορφώνει τα μηχανήματα ομο, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

hebei feixiang roll forming machinery co,ltd;

καλής ποιότητας Πλακάκια Πλακάκια Roll Forming Machine για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλακάκια Πλακάκια Roll Forming Machine για τις πωλήσεις
Οι ευχαριστίες για την υποστήριξή σας στην επιχείρησή μας, οι μηχανές σας είναι πολύ χρήσιμες και ανταγωνιστικός εδώ, ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε συνεργάτης όλη την ώρα.

—— Azhar

Η υψηλή ταχύτητα εργασίας, η ισχυρή ποιότητα, η ελκυστικές τιμή και perfact η υπηρεσία μεταπωλήσεων, σας ευχαριστούν ο φίλος μου, οι μηχανές σας είναι καλές, και παρακαλώ κρατούν καλός.

—— Ahmed

Συνολικά με τις μηχανές σας, ελπίζουμε ότι μπορείτε να το βελτιώσετε όλο και περισσότερο.

—— Tomasz

Είμαι Online Chat Now

hebei feixiang roll forming machinery co,ltd;

1 2 3
hebei feixiang roll forming machinery co,ltd; hebei feixiang roll forming machinery co,ltd; hebei feixiang roll forming machinery co,ltd;
Factory Sales department Workshop

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Feixiang
Αριθμός Υπαλλήλων : >100以上
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Ο ρόλος Feixiang που διαμορφώνει τα μηχανήματα είναι κατασκευαστής της Κίνας του κρύου ρόλου χάλυβα μετάλλων που διαμορφώνει τις μηχανές, κάμπτοντας μηχανές, τέμνουσες μηχανές, και που σκίζει τις μηχανές. Είναι τμήμα της μητρικής εταιρείας του, Xingbo διεθνές.

 

Το Feixiang ιδρύθηκε το 1997 και είναι ο παλαιότερος ρόλος διαμορφώνοντας τον κατασκευαστή μηχανών γύρω σε σήμερα στο βόρειο τμήμα της Κίνας. Η ιστορία της περιλαμβάνει τον πρώτο διπλό ρόλο χάλυβα χρώματος στρώματος διαμορφώνοντας τη μηχανή, ο πρώτος ανταλλάξιμος Γ ρόλος καρίνων του U υψηλής ταχύτητας που διαμορφώνει τη μηχανή, η πρώτη κίνηση εργαλείων με το ρόλο δίσκων καλωδίων υδρόψυξης που διαμορφώνει τη μηχανή που δημιουργείται από Mr.Fu το 2005.

 

Το 2013, πρώτα επιτυχώς ανέπτυξαν τη υψηλή ταχύτητα που η περιστροφική punching μηχανή, που η υψηλότερη ταχύτητα θα μπορούσε να είναι 100m/min, κάνει την αποκτημένη επιχείρηση κυβερνητική αναγνώριση.

 

Η επιχείρηση εμπορεύτηκε στο εξωτερικό τον πρώτο ρόλο της διαμορφώνοντας τη μηχανή το 2006 και καθιέρωσε τις σχέσεις της συνεργασίας με τους πελάτες από πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Feixiang έχει ενισχύσει φήμη για το σχεδιασμό της υψηλής ποιότητας, της μεγάλης ταχύτητας, των ασφαλών και οικονομικώς αποδοτικών κρύος διαμορφώνοντας και κάμπτοντας εξοπλισμών.

 

Έχουν γίνει ένα σύμβολο θέσης για την υψηλή παραγωγική ικανότητα και ο ασφαλής και ο εύκολος λειτουργεί. Η επιχείρηση είναι συνώνυμη με τεχνικό και έχει αναμιχθεί με αρκετούς τη διάσημη διεθνή έκθεση από το 2008.

 

Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, διπλώματα ευρεσιτεχνίας 1 προτύπου χρήσης, έχει γίνει αποδεκτή από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας 1 εφεύρεσης, 2 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Το Feixiang λέει ότι η κράτηση των πελατών ικανοποιών είναι «στην καρδιά του ρόλου Feixiang διαμορφώνοντας τη φιλοσοφία πελάτης-προσοχής μηχανημάτων».

Στοιχεία επικοινωνίας
hebei feixiang roll forming machinery co,ltd;

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Li

Τηλ.:: 86--13731728766

Φαξ: 86-317-8293238

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ρόλος χάλυβα χρώματος που διαμορφώνει τη μηχανή

Ζαρωμένος ρόλος επιτροπής χάλυβα που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος φύλλων υλικού κατασκευής σκεπής που διαμορφώνει τη μηχανή

Ανθεκτικός ρόλος φύλλων χάλυβα IBR μετάλλων που διαμορφώνει τη μηχανή για τη οδοποιία

Ενέργεια - ρόλος χάλυβα χρώματος αποταμίευσης που διαμορφώνει τη μηχανή/ενιαίος ρόλος στρώματος που διαμορφώνει τη μηχανή

Πλακάκια Πλακάκια Roll Forming Machine

Βερνικωμένος υψηλή ταχύτητα ρόλος κεραμιδιών που διαμορφώνει τη μηχανή FX255 με το πλάτος σίτισης 335mm

Το χρώμα έντυσε το βερνικωμένο ρόλο κεραμιδιών διαμορφώνοντας τον έλεγχο PLC μηχανών με το πάχος 0,3 - 0.8mm

Η τραπεζοειδής επιτροπή στεγών κεραμιδιών βερνίκωσε το ρόλο κεραμιδιών διαμορφώνοντας τη μηχανή με την ελασματοποίηση ISO εγκεκριμένη

Στήριγμα μετάλλων και ρόλος διαδρομής που διαμορφώνει τη μηχανή

Στήριγμα μετάλλων ελέγχου PLC και ρόλος διαδρομής που διαμορφώνει το ρόλο στηριγμάτων μηχανών/ξηρών τοίχων που διαμορφώνει τη μηχανή

Διπλοί στήριγμα μετάλλων γραμμών καναλιών του U Γ και ρόλος διαδρομής που διαμορφώνει τη μηχανή για βιομηχανικό

Ρόλος στηριγμάτων μετάλλων που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος πλαισίων χάλυβα γωνίας τοίχων που διαμορφώνει τη μηχανή

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας ρόλος χάλυβα χρώματος που διαμορφώνει τη μηχανή προμηθευτής. © 2018 - 2020 colorsteel-rollformingmachine.com. All Rights Reserved.